,,..--''Webs 2.0''--..,,



En l'actualitat, hi ha molta gent amb una web 2.0 o registrada a una.El Facebook, per exemple, es un dels mes utilitzats amb mes de 350 milions d'usuaris arreu del mon. Qui no ha escoltat parlar d'aquesta xarxa social?Que en penseu sobre aquesta web? i dels seus competidors ( tuenti, fotolog, myspace...)?

Les web 2.0 han sigut un gran avanç en l'ambit d'internet. Aquestes webs poden servir per exmple viatgar al voltant del mon. Com travellerspoint que ofereix una guia d'arreu del mon per viatgar on vulguis.Que opineu sobre les web de guies?

Tambè hi han xarxes socials, com second life, el cual ya he comentat en posts anteriors. Una xarxa social en un nmon 3d en el cual pots ferte un avatar, per controlar-ho i fer amics.L'heu provat? o alguna xarxa soscial semblant?

Les webs 2.0 ofereixen serveis de telecomunicacions, com per exemple la radio: last.fm. Utilitzeu aquest tipus de web?

3 comentarios:

Lucia dijo...

Respecte a les teves preguntes dir-te que penso que les webs com facebook, fotolog, mysapce... estan molt bé perque et permeten un munt d'opcions d'intercanvi amb altres persones.
He provat xarxes socials com second life però la majoria no m'han servit per fer amics si no per pasar una bona estona.
Normalment no utilitzo webs de radio però penso que és una bona idea per a que la gent escolti múscia sense haver-la de baixar.

M'ha agradat el teu article perque poses una sèrie de preguntes de tal manera que puguem respondre sobe el que pensem del es webs.

Javier dijo...

jo tambe penso que la web 2.0 ( facebook) es una web apropiada per a les persones inclus yo en tinc un, tambe TENS rao sobre que les web 2.0 han sigut un gran avanç en l'ambit d'internet
un salut

eL_capi de CAMBU dijo...

TENS raó en en aixo de les web 2.0 jo crec que tot el món esta rodejat de web 2.0

Publicar un comentario